Ual·la! és música, és humor, és espectacle… en format duet, però també en grup.

¡Play!

¡Play! és una invitació al joc permament, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per tal d’explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses i belles de la realitat que ens envolta cada dia. ¡Play! és, també, un concert de tablemusic amb cançons compromeses i molt juganeres.

Fitxa artística i tècnica:

Idea original:
Mila von Chobiak, Modesto Lai i Alba Rubió
Músiques originals:
Ual·la! (Modesto Lai i Alba Rubió)
Direcció teatral:
Mila von Chobiak
Il·luminació:
Karla
Suport tècnic sonor:
Jordi Sala

Indigesta Fama

Pedorra Sunshine vol ser una artista famosa a qualsevol preu. En Modesto, ja està fart d’actuar en locals “cutres”. L’Alba encara creu en l’art com a eina transformadora. En Modestamante gaudeix d’una vida de “rockstar”. Diego Scalabrini, magnat i productor de la indústria musical, està un xic esgotat dels artistes i les seves exigències. I els músics… els músics acabaran, com sempre, tocant per un entrepà i una cervesa.

Aquesta nit, tots aquests personatges es trobaran al concert del famós grup Voilà!. Quelcom obscur és a punt de succeir i aviat sabrem qui és el culpable.

Fitxa artística:

Idea original:
Modesto Lai, Alba Rubió
Direcció teatral:
Mila von Chobiak
Actors:
Modesto Lai i Alba Rubió
Músics:
Roger Giménez (teclats),
João Braz (ukelele, guitarra elèctrica i violoncel),
Stefano Pompilio (contrabaix),
Rafa Giraud (cajón i percussió petita),
Modesto Lai (guitarra i veu),
Alba Rubió (veu).

L’idealista
Alba

El “currante”
Modesto

El “Rockstar”
Modestamante

L’artista interdisciplinar
Pedorra Sunshine

El cantant de Voilà!
Voilà!

El mànager
Diego Scalabrini

Ual·la a duet

Format pel binomi artístic d’en Modesto Lai i l’Alba Rubió, el show de petit format s’esdevé entre temes propis d’estil modern i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre sí.

Ual·la! va fer les seves primeres passes l’any 2011, tocant a bars i locals de Barcelona. Des de llavors, ha pogut oferir més de 300 concerts en diverses ciutats de la península (Barcelona, Girona, Burg, Olot, Vilanova i la Geltrú, Gòsol, Lleida, Balaguer, Castelló, València, Vigo, Lisboa, Madrid, Huesca…).

El duet ha participat en diversos festivals (Periferias de Huesca,

Fira de Microteatre de Castelló, Escena Poblenou, Cicle Hivernacle de La Bàscula, La Festassa de Sagrada Família, La Peixera de Tordera…). Ha guanyat el premi Monocicle del 2015 de Sant Pere de Ribes, el segon premi del Concurs de Cantautors d’Horta del 2014, el segon premi del Concurs Acústica 2012 del Centre Cívic Garcilaso i ha quedat finalista en el Sona 9 del 2011.

Durant el 2014 i 2015, Ual·la! s’instal·la a Buenos Aires, on pot actuar en els principals centres culturals de la ciutat, i on té l’oportunitat de participar en l’elenc del grup artístic SUCEDE.